Technisch Creatief
Creatief Technisch

Dit is mijn

Visie

april 9, 2020 by admin

Welkom op de site van Robert Nieuwenhuis. Graag wil ik deze site gebruiken om te informeren over mijn ervaringen op het gebied van technisch management en advies, welke de basis vormt voor mijn huidige activiteiten als freelancer voor de live entertainment.

Na mijn brede technische opleiding (Algemene Operationele Technologie) en meerdere jaren ervaring in uiteenlopende technische bedrijven ben ik in 1997 met het theater in aanraking gekomen via Joop v/d Ende Theaterproducties, waar ik negen jaar ervaring opgedaan heb. Inmiddels werk ik alweer enige tijd als freelancer. In deze theaterperiode heb ik mij kunnen ontwikkelen tot de technische spil in het gehele productieproces waarbij de techniek nooit het doel op zich was maar de techniek in dienst stond van het creatieve ontwerp en idee.

In deze theaterperiode heb ik mij kunnen ontwikkelen tot de technische spil in het gehele productieproces waarbij de techniek nooit het doel op zich was maar de techniek in dienst stond van het creatieve ontwerp en idee.

Naast de grote musicals, waarbij ik mijn technische- en project- kennis in dienst kon stellen om het gewenste hoge kwaliteitsniveau te behalen, heb ik ook kleinschalige en/of gesubsidieerde producties met een zeer beperkt budget kunnen ondersteunen om hun ambitieuze doelen te verwezenlijken. Bij zowel de grote- als de kleine producties bleek mijn technische kennis en mijn kennis op het gebied van projectmatig werken de ideale combinatie om het gewenste resultaat te behalen.

Arbokennis, projectkennis, de begeleiding van medewerkers en het creatieve concept als uitgangspunt

Uit de praktijk blijkt dat de huidige producties in technische complexiteit toenemen. Gedegen technische kennis blijkt hierbij de belangrijkste voorwaarde om de techniek probleemloos maar vooral ook veilig te kunnen integreren. Arbokennis, projectkennis, de begeleiding van medewerkers en het creatieve concept als uitgangspunt (Keywords waarmee ik altijd werk) blijken de ideale combinatie te zijn voor een mooie productie. Kijk eens verder op de site om kennis te maken met de projecten waar ik aan meegewerkt heb. Omdat er veel meer mogelijk is dan deze site kan weergeven nodig ik geïnteresseerden van harte uit contact op te nemen.

arrow-right arrow-down keyboard_arrow_down arrow-left cross close location